En bekreftelse på at vi er blant de beste

14. mai. 2018

NHH og AFF klatrer sju plasser på Financial Times-rangeringen over de beste åpne lederutviklingsprogrammene i verden. Nyskapende og varierte læringsformer er hovedgrunnen til fremgangen. 

 

I rangeringen deltar NHH og AFF med AFFs Solstrandprogrammet, Solstrandprogrammet Accelerate, AFF Samspill & Ledelse og NHHs Corporate Finance. NHH og AFF er rangert som nummer 41 i verden og nummer 21 i Europa. I kategorien Læringsmetoder- og materiell, klatrer NHH og AFF hele 12 plasser fra 2017.

Innen Kursdesign kommer våre program på 21 plass i verden, dette er en fremgang på fire plasser. Vi er stolt av å klatre på kategorier som metodikk og programdesign. I dag har vi alle tilgang på innsikt og kunnskap gjennom mange kanaler. Når vi benchmarkes med verdens beste tilbydere og klatrer, betyr det at vår palett av metoder virker.

- Vår høyeste prioritet er å tilby nyskapende, relevant og variert programinnhold. Derfor er vi ekstra stolte for å bli anerkjent for dette internasjonalt, sier administrerende direktør Trond Søreide i AFF.

Programmene henter inn nye perspektiver på organisering og ledelse, men det viktigste vi gjør er å sørge for at disse blir relevante for ledere i programmet. Derfor er vårt programdesign og læringsmetoder avgjørende for å skape verdi for ledere og virksomheter som investerer i programmet. Formatet i de åpne programmene tillater personlig skreddersøm i et lederfellesskap som lærer sammen. Deltakere kan prøve ut nye ferdigheter og forståelse, og gjennomfører eksperimenter som skaper utvikling i organisasjonene. Denne annerkjennelsen er også et bevis på at det unike samarbeidet i NHH miljøet gir resultater. Både hver for oss og sammen er NHH, SNF og AFF små virksomheter i det globale konkurransebildet.

- Dette er den beste plasseringen vi har hatt på rangeringen på fem år. Det er sterkt med tanke på den økende konkurransen vi opplever, uttaler NHH-rektor Øystein Thøgersen.

Hele FT undersøkelsen finner du her

 


Medium_wide_financial-times-logo
14. mai. 2018
Arkiv
Forrige

2018

Neste

Vis meg:

  • Nyheter
  • Kronikker
  • NHH Bulletin
  • Rapporter