Google er ikke som alle andre organisasjoner – har vi noe å lære?

11. okt. 2017

Bli med på temamøte i Oslo 31. oktober og lær mer om fremtidens organisasjons- og lederutvikling og hvordan de vil preges av nye arbeidsformer og teknologier.

Meld deg på her

 


Medium_wide_facebook_aff_design_thinking

Fremtidens organisasjons- og lederutvikling

vil preges av nye arbeidsformer og teknologier. Google har en posisjon hvor de definerer morgendagens marked og tiltrekker seg fremtidens medarbeidere. Hva kan vi lære av dem? Er det viktig å lære noe? De fleste organisasjoner er ikke som Google, men deres lederskap og organisering utfordres. Må vi «kaste alt vi har lært på båten»?

Beate Karlsen

deler analyser av relevans for organisasjons- og lederutvikling i norsk arbeidsliv. Hvordan ser dette ut fra et lederperspektiv i Google? Nina Bjørnland fra Google vil dele sine erfaring fra livet som leder i Google og hvordan arbeidsformene også har utfordret hennes lederpraksis.

Nina Bjørnland

har vært leder for Google for Work UK og jobber nå fra Norge med ansvar for Google Cloud Consulting and Professional Services Business for the UK, Ireland and the Nordics. Hun har tidligere arbeidet i Microsoft og Amazon. Beate Karlsen er direktør i AFF med ansvar med utvikling. Hennes doktorgrad omhandlet organisatorisk innovasjon i Statoil. Hun har vært programdirektør for Solstrandprogrammet de siste 8 årene.

Til påmelding

11. okt. 2017
Arkiv
Forrige

2018

Neste

Vis meg:

  • Nyheter
  • Kronikker
  • NHH Bulletin
  • Rapporter