Nå kan du delta på et av verdens beste lederutviklingsprogram.

16. mai. 2017

Er du en leder i starten av din lederkarriere med ambisjoner og ønske om å utgjøre en forskjell? AFF sitt lederutviklingsprogram Solstrandprogrammet Accelerate har nå opptak til kull 25 med oppstart i september.


Medium_wide_yngre_ledere_ill

I Financial Times sin rangering opprettholder AFF og NHH posisjonen som en av verdens 50 høyest rangerte tilbydere av åpne lederutviklingsprogram. Solstrandprogrammet Accelerate er blant programmene som deltar i konkurransen.

Vi legger ned mye arbeid i å utvikle og fornye innholdet i programmene. Rangeringen viser at deltakerne er spesielt fornøyd med programdesign, så det er åpenbart at dette har gitt resultater. Vi merker at interessen for programmene våre er økende, sier administrerende direktør Trond Søreide i AFF som en kommentar til kåringen. Rangeringen viser også at deltakerne er fornøyd med kvaliteten på foreleserne og at programmene svarer til forventningene. Se hele rangeringen på nettsidene til Financial Times. Informasjon om programmet finner du ved denne lenken: Solstrandprogrammet Accelerate

16. mai. 2017
Arkiv
Forrige

2018

Neste

Vis meg:

  • Nyheter
  • Kronikker
  • NHH Bulletin
  • Rapporter