Design Thinking for ledere

Årets første temamøte har Design Thinking som tema. NHH, AFF og Tryg Forsikring gir tre ulike vinklinger til hva dette er og hvordan det kan brukes praktisk i lederhverdagen.

Design thinking er en praktisk, menneske-sentrert, prototype-drevet metode for innovasjon som tilnærmer seg organisatoriske utfordringer ved bruk av kreative metoder. Disse utfordringene kan omfatte utvikling av nye produkter, tjenester og opplevelser, utformingen av nye forretningsmodeller eller strukturering av nye organisatoriske prosesser.

 

 

Design Thinking: Gjenoppdag din kreativitet

Federico Lozano, programleder for Design Thinking Bergen

 

Et tverrfaglig viderutdanningstilbud i regi av NHH, Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet og Design Region Bergen. Mange ledere føler at det forventes at deres rolle skal være lineær, logisk og analytisk - i alle hovedsak. Denne oppfatningen er ikke bare svært begrensende, den er også «bad for business». Dette foredraget setter søkelys på problemstillingen og søker å få en bredere tilnærming som gir rom for å gjenoppdage og styrke kreative evner gjennom design thinking. Foredraget holdes på engelsk.

 

 

Design Thinking i utvikling av nytt kundefordelsprogram i Tryg

Margrete Birkeland, Tryg Forsikring, senior forretningsutvikler og prosjektleder.

 

Margrete var prosjektleder for idé og utvikling av Trygs nye fordelsprogram. Dette prosjektet tok en uventet vending nettopp på grunn av design thinking metodikken. Margrete presenterer prosjektet og hvordan det endret karakter gjennom de ulike fasene.

 

 

Design Thinking i praksis

Espen Ruud, seniorkonsulent i AFF

 

Hvordan kan ledere utfordre ekspertisetenkning og tilrettelegge for kreativitet? Hvordan sikre at det er lov å gjøre feil og at vi lærer av dem? Espen vil ta for seg noen hovedutfordringer lederne møter når de benytter design thinking i fornyelsesarbeidet.

 

 

Arrangementet er gratis, det blir enkel servering. Det er begrenset antall plasser – først til mølla!

 

ADRESSE:

 NHH, Helleveien 30, Bergen

STED:

 Jebsensenteret

DATO:

 Mandag 29. mai

TID: 

Kl. 14:00 til 16:00

 

Meld deg på her.

 

Påmeldingsfrist: 24. mai


Small_neil

Neil Dalaguit Nave

473 89 299

Send