Hvordan lede under press?

Hvordan stå i krevende press over tid, både som leder og som menneske? Hva gjør presset med oss og hvordan håndterer vi det?

De fleste ledere opplever et stort press, og vi i AFF møter hver dag ledere som kjemper med å lede på en god og ressursnytting måte når presset øker.

 

AFF inviterer til et ½ dags seminar hvor vi deler konkret og praktisk erfaring på å lede under press.

 

Seminaret ledes av to eksperter om området, Heidi Kristina Westli og Erik Næss. Heidi og Erik vil vise noen av de mestringsstrategiene som ser ut til å hjelpe flest ledere, når de står midt i presset. Seminaret vil bestå av undervisning, gruppearbeid og individuell refleksjon.

 

I etterkant av seminaret får den enkelte deltager en times individuell samtale med en av konsulentene. Denne samtalen skal sikre at den enkelte får mulighet til å koble mestringsstrategiene til egen ledepraksis.

Programinnhold

  • Press er sunt, vi har godt av å arbeide, og det er viktig for oss å bli utfordret.
  • Vi vil se nærmere på forskjellen mellom mestring av press og oppbygging av stress, samt gjennomgå noen av mekanismene som kan føre til at positivt press tipper over til å bli negativt stress.
  • Vi vil gå gjennom noen av de viktigste verktøyene til mestring av press i leder rollen, ved hjelp av konkrete eksempler.
  • Du vil få anledning til å dele erfaringer og reflektere sammen med andre ledere om å lede under press.

KONTAKT

Vil du vite mer? Send en e-post til oss og vi ringer deg tilbake for en uforpliktende prat: 

Small_l-samsonsen

Lisbeth Samsonsen

922 02 637

Send